Her kan du finde svar på dine spørgsmål

Hvornår afsendes mine varer?

Dine varer afsendes hurtigst muligt og som oftest samme dag, som du bestiller.

Du kan forvente, de bliver leveret inden for 2-4 hverdage. Når vi sender din pakke, modtager du en mail med et link til Track & Trace. Her kan du til enhver tid følge din pakke og se hvor langt den er.

Hvordan pakkes mine varer?

Dine varer pakkes i en hvid pakke pose eller en af vores nye bæredygtige fragtposer som er produceret af sukkerrør. Køber du mange strømper sendes de i en brun kuvert eller mindre sort æske af pap. Begge dele fremstår diskret og uden vores logo.

I sjældne tilfælde kan det ske, at pakkerne bliver trykket under transporten med Post Nord, GLS eller DAO og strømpepakningerne derved bliver mast. Vi understreger, at selvom strømpepakningerne er blevet mast tager selve strømperne i pakningerne ikke skade af dette.

Vi beklager på forhånd, hvis du har modtaget en strømpepakning, der er blevet trykket under forsendelsen.

Modtager du en skadet pakke, hvor der fx er gået hul i posen/kuverten, anbefaler vi at du nægter modtagelse, med henvisning til at pakken er skadet. Du bedes i så fald kontakte os hurtigst muligt, så vi kan fremsende en ny pakke til dig.

Hvad koster levering?

Gratis fragt i Danmark ved køb over 380,00 DKK. Gratis fragt er dog KUN med DAO. Benytter du et andet fragtselskab koster det den angivet fragtpris.

GLS pakkeshop koster 39,00 DKK

GLS hjemmelevering koster 54,00 DKK

DAO pakkeshop koster 29,00 DKK

DAO hjemmelevering koster 39,00 DKK

POSTNORD valgfri udlevering koster 42,50 DKK

POSTNORD hjemmelevering koster 59,00 DKK

POSTNORD erhverv koster 42,50 DKK*

*Hvis ikke der indtastes gyldig firmaadresse sendes pakken til nærmeste posthus.

Forsendelse til Sverige med POSTNORD til pakkeshop 87,50 DKK. Vi sender ligeledes til Norge til kr 175,00 DKK og resten af Europa.

Du kan også vælge lokal afhentning og hente dine varer på denne adresse efter aftale.

Stylelegs. Lumbyevej 34, 5000 Odense C

Hvilke betalingsmetoder kan jeg anvende?

Du kan betale med Dankort, VisaDankort, VISA, Mastercard, MobilePay.

 

Hvorfor skal jeg indtaste en sms kode når jeg handler for over 450,- kr?

Nets har for at mindske misbruget af Dankort indført en ekstra godkendelse, når du handler for over 450,- kr. på nettet.

Denne ekstra sikkerhed er obligatorisk for webshop at implementere og er derfor ikke bestemt af StyleLegs.dk.

Dankort Secured by Nets

Nu kan du blive mødt af en ny sikkerhedsløsning når du handler med dit Dankort hos internetbutikkerne. Den nye sikkerhedsløsning kaldes Dankort Secured by Nets. Løsningen består af en engangskode, som du får tilsendt via SMS, hvis du handler for et beløb over 450 kr.

Den nye sikkerhedsløsning kræver, at du har registeret dit telefonnummer, så du kan modtage en engangskode via SMS. Du har også mulighed for at validere dit køb med NemID, hvis du ikke kan modtage en SMS.

Hvorfor indføres dette?

​Misbruget i EU og Danmark – i særdeleshed på nettet – har været stigende over de senere år. Det er primært gældende på internationale kort, men der ses også et lidt stigende misbrug på Dankort på nettet. Det skal der dæmmes op for samtidig med at det skal sikres at det stadig er nemt og bekvemt for forbrugeren at handle på nettet.

Oveni har EU besluttet at sikkerheden omkring betalinger på nettet skal hæves på europæisk plan. Mange lande har indført sikkerhedsløsninger i internethandlen allerede. Idet at løsningen er implementeret ganske bredt i EU, kan det forventes at misbruget vil søge mod de lande, hvor løsningen ikke er implementeret, så derfor er Dankort opmærksom på at få indført denne sikkerhedsløsning hurtigst muligt.

Det gøres ved at indføre krav til en ekstra sikkerhedskontrol i købsprocessen.

Tilmeldingen til løsningen er allerede sket for dig hvis Nets og din bank kender dit mobilnummer. Hvis du ikke er tilmeldt sikkerhedsløsningen, så vil du skulle tilmelde dig første gang hvor købet på en webshop er over 450 kr.

Hvis du handler for et beløb over 450 kr., modtager du en SMS med en engangskode, som skal indtastes i købssituationen. Du kender det muligvis allerede, hvis du har handlet med internationale kort på nettet tidligere.

Du må aldrig oplyse engangskoden til personer, som ringer til dig eller på anden måde kontakter dig.

Du kan også vælge at validere dit køb med NemID, hvis du f.eks. opholder dig et sted, hvor mobildækningen er dårlig.

Tilmeld dit Dankort her
Hvis din bank ikke allerede har tilmeldt dit mobilnummer for dig, så kan du gøre det ved at trykke her.

LÆS MERE PÅ NETS EGEN SIDE VED AT KLIKKE HER

Hvordan foregår det, når jeg betaler med MobilePay?

Betaling med MobilePay foregår på samme måde, som når du betaler med kort.

I betalingsfeltet vælger du linjen “MobilePay, Dankort, Visa, Mastercard”. Herefter dirigeres du til Epay betalingsvinduet hvor du får to muligheder. Den øverste er kortbetaling, den nederste er MobilePay betaling.

Når du vælger MobilePay bliver du dirigeret videre til et vindue, hvor du skal indtaste dit mobilnr. og efterfølgende godkende købet på din modbiltelefon. (Hvis det er allerførste gang du handler på nettet med MobilePay vil du blive bedt om at indtaste dit Nem Id).

Ligesom ved kortbetaling bliver beløbet først hævet på dit kort, når varerne er afsendt.

Hvornår trækker I pengene, når jeg betaler med kort?

Vi trækker først pengene, når varen er afsendt.

Kan jeg ønske diskret levering?

Ja. Hvis du ikke ønsker andre skal se hvor du får pakken fra fordi den evt. skal bruges til en fødselsdag eller andet, kan du notere i bemærkningsfeltet ved checkout, at du ønsker diskret levering.

Din pakke vil blive leveret i en hvid kuvert uden tegn på den er afsendt fra StyleLegs. Afsenderen på pakken vil fremgå som værende: Ollerup & Skjøth, Lumbyvej 34, 5000 Odense C

 

Hvilken størrelse skal jeg vælge?

Da der kan være forskel på størrelsen afhængig af hvilket produkt du er interesseret i, anbefaler vi, at du nøje følger leverandørens størrelsesguides. Du finder størrelsesguiden under hvert enkelt produkt.

Link til størrelsesguides kan også findes her:

ADRIAN

ADRIAN HERRE

BALLERINA

FIORE

GABRIELLA

GLAMORY

JOLIEFOLIE

JOLIEFOLIE PERSONAL SIZES

LEG AVENUE

MISS O

TRASPARENZE

VENEZIANA

VOUGE

Er du fortsat i tvivl, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Må jeg prøve strømperne på for at se om de passer?

Nej, det må du desværre ikke. Da de produkter vi sælger er sarte produkter, kan vi desværre ikke tage produkter retur, der har været åbnet. Årsagen til dette er, at værdiforringelsen ved brudt emballage er 100%, hvilket betyder at vi ikke kan gensælge produkterne.

Dette er også en sikkerhed for dig som kunde, at de produkter du modtager er helt nye og ikke har været åbnet/prøvet af andre.

Jeg har en kupon kode men den virker ikke?

Hvis du har en kupon kode, der ikke virker kan der være flere årsager:

  1. Kuponen er udløbet på dato
  2. Kuponen kan kun benyttes én gang og er allerede blevet brugt
  3. Kuponen kan ikke bruges til at købe produkter på udsalg
  4. Der kan være en fejl med den pågældende kupon

Uanset hvad, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@stylelegs.dk, så vi kan undersøge hvad årsagen kan være.

Hvad betyder denier (DEN)?

Denier henviser til vægten (tykkelsen) af det garn, strømpen er vævet af.

Jo lavere denier, jo mere gennemsigtig er strømperne – og jo mere sarte er de.

8-20 denier

Bruges der, hvor man ikke ønsker en tæt strømper, som skjuler for meget af huden.

I hudfarver er de perfekte til “bare-ben” look. 8-15 denier kaldes populært for nude-look.

20-40 denier

Er let gennemsigtige, hvilket betyder de dækker dine ben lidt mere men samtidig tillader at huden skinner igennem strømperne. Strømperne er lidt stærkere i kvaliteten og holder derfor lidt længere

50-80 denier

Er tæt på ugennemsigtige, hvor din hud er mindre synlig. De er vævet af tykkere garn hvilket betyder en højere holdbarhed.

100 denier +

Uigennemsigtige og varme strømper, som er ekstra holdbare. De er vævet af tykkere garn hvilket betyder de er kraftigere og dermed gode til koldere dage.

Hvad betyder selvsiddende, stay-up, hold-up?

Kært barn har mange navne. Selvsiddende strømper har et elastik eller silikone bånd i toppen af strømpen hvilket sikre, at de ikke falder ned.

TIP: Brug selvsiddende hvis du ikke ønsker kanten af strømpebukser skal kunne ses under din stramme kjole/nederdel.

OBS: Oplever du at dine selvsiddende glider ned? Brug aldrig creme på dine lår inden du tager dine selvsiddende på, da siliconen så ikke kan få ordentlig fat og du risikerer at strømperne glider ned. Du finder vores udvalg af selvsiddende strømper lige her:

Hvad betyder strømper til hofteholder og strømpeholder?

Denne type strømper kræver en hofteholder eller strømpeholder (som skal købes separat).

Strømperne er begyndt at blive mere in over de senere år. Strømperne bliver oftest brugt i forbindelse med bryllupper, men er blevet mere og mere populære, til brug ved fester og specielle lejligheder. Hvis du hurtigt vil til vores strømper til hofteholder så klik på linket.

OBS. På engelsk benævnes denne type strømper som “stockings”

Hvad betyder leggings?

Leggings er kort sagt strømpebukser uden fødder. Leggings er perfekt til forår og sommer, hvor det er for varmt til strømpebukser men for koldt til bare ben.

Leggings fås også i en “Capri” udgave. Capri leggings er kortere end alm. leggings og går som oftest til midt på underbenet.

TIP: Brug ankel eller knæstrømper under dine leggings så kan de bruges i længere tid uden du fryser om fødderne.

Se vores udvalg af leggings i kategorien leggings.

Hvad betyder ankelstrømper?

Ankel nylonstrømper er begyndt at vinde ind. De er ideelle til forår og sommer, hvor det er for varmt til bomuldsstrømper, men for koldt til bare fødder.

TIP: Brug ankelstrømper under dine leggings for at få leggings looket men uden at få kolde tæer.

Se vores store udvalg af ankelstrømper og glimmerankelstrømper lige her.

Hvad betyder knæstrømper?

Knæstrømper har igennem årene være meget populære. Nu fås de i flere modeller og med smarte mønstre, hvilket betyder de kan bruges til langt flere lejligheder.

TIP. Brug knæstrømper til nederdelen og få ung-pige looket eller brug knæstrømper under dine knickers/trekvarte bukser for at holde varmen.

Se vores smarte knæstrømper via linket: Find knæstrømper.

Hvad betyder footies?

Footies er små diskrete strømper designet til ikke at kunne ses i skoen. De bruges normalt i kondisko, stilletter og andet fodtøj hvor man ikke ønsker, at der kan ses en strømpe, men hvor man ønsker strømpens beskyttende effekt, så man kan undgå vabler og at skoene skarver.

Du finder vores footies i sort og beige her: Ballerina footsies.

Hvad betyder shape strømper?

Shape strømper fås i mange modeller og med forskellig effekt.

Deres formål er at forme dine hofter, lår, bagdel og udglatte din mave. Nogle gør det hele på en gang, andre har fokus på dele af shape effekten.

Hos Stylelegs.dk har vi et bredt udvalg af smarte shape strømpebukser fra brands som Vouge, Adrian, Fiore, JolieFolie og Personal Size

Hvordan får jeg information om nyheder og gode tilbud?

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, vil du modtage information om nyheder og gode tilbud direkte i din inboks.

Tilmeld dig her!

Du kan også følge vores side på Facebook og Instagram, hvor vi slår gode tilbud op. Følg os her:

Hvad gør jeg, hvis jeg fortyder mit køb?

Hos StyleLegs.dk ønsker vi kun tilfredse kunder. Så skulle du fortryde dit køb, har du 14 dages fortrydelsesret fra den dag du har modtaget varerne. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i uåbnet og original emballage. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter du har modtaget varen og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på kontakt@stylelegs.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Varens skal returneres i uåbnet og original emballage.

Du kan benytte vores returlabel her: https://return.stylelegs

Den koster 42,50 DKK og bliver fremsendt på en PDF

Kan jeg bytte mine produkter til en anden størrelse eller et andet produkt?

Hvis du ønsker at bytte dine varer, kan dette sagtens lade sig gøre indenfor de første 14 dage. Det kræver dog at varerne er i uåbnet og original emballage. Proceduren vil være den samme, som hvis du ønsker at gøre brug af din 14 dages fortrydelsesret (se ovenfor).

Åbne produkter tages ikke retur.

Hvad gør jeg, hvis jeg vil foretage en reklamation på en vare?

Vi yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert brug.

Ønsker du at indgive en reklamation over fejl og mangler, skal du kontakte os hurtigst muligt efter du har modtaget varen. Varen kan efterfølgende byttes til en ny eller du kan få pengene tilbage. I forbindelse med reklamationssager betaler vi returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Hvad er ikke en reklamation
Der er som udgangspunkt ikke reklamationsret på knapper, pailletter, sten, kæder, perler, lynlåse og lign.
Nylon og lignede sarte materiale er der kun reklamationsret på, hvis du modtager et par med hul eller lign. når produktet pakkes ud.
Det betragtes ikke som en reklamation hvis fejlen skyldes forkert brug af varen (forkert vask eller behandling) eller hvis du “hænger” i noget som forårsager en løbefejl, et hul, en revne eller lignende.
Det betragtes ikke som en reklamation hvis der er tale om slid eller hvis varen har været udsat for en større fysisk belastning, end man kan forvente at en sådan vare kan holde til.

Fejlen skal være opstået under produktionen, for at der er tale om en reklamation.

Vi henviser i øvrigt til vores handelsbetingelser.

Er du i tvivl? Så ring eller skriv til os så vi sammen kan finde en løsning.

Hvad gør jeg, hvis den varer jeg vil købe er udsolgt?

Hvis du ønsker at købe en vare, der er udsolgt, er du velkommen til at kontakte os på mail: kontakt@stylelegs.dk for at høre om vi allerede har bestilt varen hjem.

Kan jeg ønske andre varer på siden, end dem i allerede har?

Ja!

Har du specielle ønsker til mærker, modeller eller farver er du meget velkommen til at kontakte os pr. mail: kontakt@stylelegs.dk

I de tilfælde det er muligt, gør vi alt hvad vi kan for at opfylde vores kunders ønsker.

HJÆLP OS TIL AT BLIVE BEDRE

Synes du, der er noget vi kan gøre anderledes?

Synes du, der mangler noget i vores udvalg?

Fandt du ikke det, du ledte efter?

Synes du, funktionaliteten på vores side kan være bedre?

Synes du, det var svært at finde rundt på siden?

Eller er der andet, du tænker vi kan blive bedre til, så vi altid vil være din foretrukne online strømpe butik?

Så vil vi blive super glade, hvis du vil sende os en mail på kontakt@stylelegs.dk

Alle henvendelse bliver selvfølgelig behandlet diskret og alle input vil blive positivt modtaget!

På forhånd tusinde tak, fordi du netop nu er tjekket ind på vores side.

STYLELEGS – FOR OS DER ELSKER STRØMPER

Har du spørgsmål, som ikke er besvaret ovenfor er du velkommen til at kontakte os pr. mail:  kontakt@stylelegs.dk