Generelle oplysninger

Stylelegs

CVR-nr: 40786945
Lumbyvej 34, 5000 Odense C
kontakt@stylelegs.dk
+45 26 55 26 49

Stylelegs.dk har eksisteret siden 2015 og er en af Danmarks største webshops med salg af fashion- og basisstrømper. I 2023 har Stylelegs fået en søsterwebshop Tease.dk.

Tease.dk er en webshop med salg af de mere forførende, frække og pinkante strømper og lingerie. Her finder du et større udvalg af bundløse strømpebukser, netstrømper, strømper med hofteholderlook eller integreret hofteholder samt forskellig sexet lingerie som bodystockings, toppe, heldragter eller catsuits og chemiser.

Betaling

Stylelegs.dk modtager gebyrfrit betaling med VISA-Dankort, VISA, Mastercard og MobilePay.

Ved betaling med kort og MobilePay trækkes beløbet på din konto når din bestilling er afsendt.
Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.

Stylelegs.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Levering 1-3 hverdage

Stylelegs.dk tilbyder levering med GLS og PostNord. Ved bestilling til pakkeshop er prisen fra 39,00 DKK ved levering i Danmark. Ønsker du levering til hjemmeadressen er prisen fra 59,00 DKK ved levering i Danmark. Hvis du ikke har flexlevering og du ikke er hjemme til at modtage pakken, vil GLS og PostNord tage den med til nærmeste pakkeshop og du kan derefter hente den der. Der ydes i disse tilfælde ikke refusion for differencen på hjemmelevering og pakkeshopsleveringen. Du har også mulighed for at få leveret til din arbejdsplads til en pris på 55,00 DKK. Hvis du vælger erhvervslevering og ikke har indtastet en gyldig firmaadressen, sendes pakken til nærmeste pakkeshop. 

I tilfælde af meget forsinkede (mere end 10 arbejdsdage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Stylelegs.dk naturligvis en ny leverance uden beregning, såfremt at varen fortsat er på lager. Alternativt tilbydes du en refundering på købet. Hvis din pakke er bortkommet i forsendelsen, skal enten du eller Stylelegs kontakte fragtselskabet og oprette en eftersøgning på pakken. Du kan læse mere herom under FAQ. Hvis du har bestilt levering på din hjemadresse og fragtselskabet fastholder og kan dokumentere, at pakken er blevet leveret, er det dig som køber der har ansvaret, hvis pakken skulle bortkomme. Det er ligeledes dit ansvar, hvis du har flexlevering og dermed givet tilsagn til at fragtselskabet må stille din pakke uden at du har modtaget den personligt og pakken bortkommer. Det er således ikke Stylelegs.dk, der påtager sig ansvaret for om pakken er blevet leveret forsvarligt på din bopæl eller hvis den er blevet stjålet eller lign.

Levering til Færøerne koster kr. 181,25 og Grønland koster 215 DKK. Levering til øvrige lande indenfor EU koster 129,00 DKK. Levering til Sverige fra 75,00 DKK til nærmeste pakkeshop. Levering til Norge fra 240 DKK til valgfri udlevering og ønsker du hjemmelevering er prisen 275 DK. Fragtprisen til Norge inkluderer Fortoldningsgebyr på kr. 125,00. Der må påregnes ekstra leveringstid til lande udenfor Danmark. Se mere under FAQ for mere information særligt for kunder i Norge. 

Vi tilbyder også lokal afhentning. Hvis dette ønskes skal du blot huske at booke tid for afhentning. Dette gøres ved at skrive en mail på kontakt@stylelegs.dk og anføre hvornår du ønsker at afhente. Du får efterfølgende en bekræftelse pr. mail på at pakken er klar til afhent på det givne tidspunkt. 

Adressen for afhent er: Stylelegs. Lumbyvej 34, 5000 Odense C. 

Alle bestillinger til afhent lægges med navn på trappen ved hoveddøren og man kan efter aftale på mail derefter hente pakken på et tidspunkt efter eget valg.

Fortrydelsesret

Du kan selvfølgelig fortryde dit køb og skal i så fald blot returnere din bestilling inden for 14 dage. Dog kan denne frist af flere årsager blive overskredet, hvilket vi ikke hæfter os så meget ved, så længe der er tale om en rimelig tidshorisont. Du bør give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb pr. mail, gerne med henvisning til dit ordrenummer hvis muligt til kontakt@stylelegs.dk. Du er også velkommen til at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur hvis du ønsker, men det er ikke et krav. Den finder du her Fortrydelsesformular

Du kan derefter returnere produkterne i uåbnet og original emballage. Det er vigtigt at dette så vidt muligt overholdes, da produkterne ikke kan sælges igen, hvis der er skader på emballage og indhold. Du vælger selv hvilket fragtselskab du ønsker at benytte. Vi har her oprettet en returlabel til dig med enten PostNord, DAO eller GLS. Label koster kr. 42,50 som du betaler direkte via linket: https://return.shipmondo.com/stylelegs. Derefter har du en label som du blot skal udprinte.

Du kan også tage til den nærmeste pakkeshop med den indpakkede forsendelse og købe en pakkelabel samt forsende derfra. Du kan benytte alle fragtselskaber. Du kan også sende pakken som almindeligt brev med PostNord. Her skal du blot være opmærksom på, at pakken ikke må veje for meget fordi der ellers tilføres strafporto. Derudover er der ikke sporing eller erstatning på den type forsendelse. Du må meget gerne pakke forsendelsen godt ind, så den ikke beskadiges under transport.

Den eller uåbnede vare(r) sendes til:
Stylelegs.dk
Lumbyvej 34
5000 Odense C 

Du er også meget velkommen til selv alle ugens dage og tidspunkter, at aflevere din returpakke hos Stylelegs på Lumbyvej 34, 5000 Odense. I så fald skriver du bare en mail på kontakt@stylelegs.dk eller en sms på 26552649 om at det er den returmetode du benytter.

Du kan ikke fortryde et køb ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. 

Hvis varen ikke afhentes inden for tidsfristen og dermed returneres til Stylelegs, uden vi er gjort opmærksom på at der ønskes at gøres brug af fortrydelsesretten, afventer vi yderligere information fra dig om hvad du ønsker der skal ske. 

Varens stand, når du sender den retur

Ligesom i almindelige fysiske butikker, er det som udgangspunkt desværre ikke muligt at fortryde dit køb af nylonstrømper efter de er prøvet på. Det skyldes at materialet er meget sart og nemt kan gå i stykker, få rifter eller små huller. Det er vigtigt, at du som kunde altid er sikker på kun at modtage produkter, der lever op til almindelige gode standarder med garanti for at der ikke er fejl og mangler og derfor kan nylonstrømpeprodukter desværre ikke prøves på. Derimod kan du sagtens prøve produkter på der ikke er sarte i materialet såsom shapershorts, shorts, leggings, bluser m.m. og derefter returnere dem. Varen skal blot stadig have prismærkning og være uden skader eller mangler. Omkostningen til returneringen skal du desværre selv afholde, medmindre der er sket en fejl fra vores side. I så fald afholder vi selvfølgelig udgiften til forsendelsen. 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Når din returforsendelse er modtaget og godkendt, refunderes købsprisen til den konto du har foretaget købet fra. Du får automatisk besked pr. mail, når refunderingen er foretaget helt eller delvist og pengene bliver dernæst overført inden for ca. 2 dage. 

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. Mangler du fortsat svar på hvordan du fortryder dit køb eller hvordan du indgiver en reklamation, kan du læse mere på FAQ.

Reklamationsret

Stylelegs.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert brug. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Stylelegs indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende krediteres.

Hvad er ikke en reklamation
Det betragtes ikke som en reklamation hvis fejlen skyldes forkert brug af varen (forkert vask eller behandling) eller hvis du “hænger” i noget som forårsager en løbefejl, et hul, en revne eller lignende.

Det betragtes ikke som en reklamation, hvis der er tale om slid eller hvis varen har været udsat for en større fysisk belastning, end man kan forvente at en sådan vare kan holde til.

Fejlen skal være opstået under produktionen, for at der er tale om en reklamation.

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:
Stylelegs
Lumbyvej 34
5000 Odense C
Tlf: +45 26552649
mail: kontakt@stylelegs.dk

Varereturnering foregår også til denne adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Refusion
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion vil ske til samme betalingsmiddel som betalingen kom fra. Såfremt der undtagelsesvist ydes kompensation i form af en ny vare, bliver denne sendt med billigste fragtløsning. 

Klager

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte kontakt@stylelegs.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
Center for Klageløsning:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Ved indgivelse af klage skal du angive vores e-mail adresse: kontakt@stylelegs.dk

Rabatter

Rabatter kan ikke kombineres. Det betyder, at du kan ikke både opnå en rabat på en vare fordi den er på tilbud eller der er udstedt særlige rabatter eller fordelskøbsordninger og samtidig benytte 15% rabat på det første køb ved tilmelding af nyhedsbrev. Hvis der er mulighed for at opnå flere rabatter vil du blive tilbudt den mest fordelagtige. 

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Ovenstående oplysninger videregives til Pakkelabels, som er det firma hvorigennem vi køber vores fragt med henholdsvis GLS og PostNord. Desuden videregives dine leveringsoplysninger til det firma (GLS eller PostNord), du vælger at få leveret din pakke med.

Din mailadresse bliver oplyst til Trustpilot med henblik på at indsamle anmeldelser af din oplevelse af Stylelegs.dk

Hvis du vælger at tilmelde dig vores nyhedsbrev, bliver din mailadressen videregivet til Klaviyo. Tilmeldelse til nyhedsbrev er frivilligt og kan til hver tid afmeldes.

Personoplysningerne registreres hos Stylelegs og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på www.stylelegs.dk er Charlotte Skjøth, ejer. 

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: kontakt@stylelegs.dk

Cookies

Stylelegs.dk anvender cookies for at forbedre din oplevelse af vores webshop og for at støtte markedsføringen af vores side. Cookies håndterer bl.a. din indkøbskurv samt konto login. Det er frivilligt at oprette en konto hos os. Med en konto kan du logge ind og se dine tidligere bestillinger samt genbestille. 

Der findes to typer cookies: permanente og midlertidige. Permanente cookies gemmes som en fil på din computer eller mobilenhed i en periode på op til 12 måneder. Vi bruger midlertidige cookies for at kontrollere, hvorvidt du er logget ind, eller når du føjer en vare til din kurv.

Du kan nemt slette cookies fra din computer eller mobilenhed ved hjælp af din browser. Hvis du ønsker vejledning til, hvordan du håndterer og sletter cookies, kan du få oplysninger under ”Hjælp” i din browser. Du kan vælge at deaktivere cookies eller at modtage en meddelelse, hver gang en ny cookie sendes til din computer eller mobilenhed.

Bemærk, at du ikke er i stand til at drage nytte af alle funktionerne, hvis du vælger at deaktivere cookies.

Tredjepartscookies
Vi bruger tredjeparts cookies til at indsamle statistik i samlet form i analyseværktøjer som for eksempel Google Analytics og Facebook. Disse cookies er både permanente og midlertidige (sessionscookies). De permanente cookies gemmes på din computer eller mobilenhed i en periode på op til 24 måneder.

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret 01.04.2024