Ideen til Stylelegs

Hjerteligt velkommen til StyleLegs – dejligt du vil komme indenfor i vores butik.
StyleLegs.dk opstod som led i jagten på de perfekte strømper. De strømper, som man ikke umiddelbart kunne få i butikkerne. De strømper, som var lidt anderledes end dem alle andre gik med og strømper som var lækre, smarte og i god kvalitet, men som ikke koster en formue. Altså de strømper, som alle bør have råd til og som ikke kan fås i supermarkeder og tøjforretninger.

I Danmark elsker vi strømper og især strømper i klassisk sort

Og sort er også flot. Vi elsker selv sort. Specielt når det kommer til strømper. Men vi kan også godt lide farver – og mønstre – og flotte detaljer på strømperne. Strømperne skal ”fylde” meget mere og komplementere resten af din påklædning. Da ”jagten” efter de perfekte strømper havde stået på i en lang periode, måtte vi konstatere at vi ikke kunne finde dem. Du kan sagtens få sorte strømper. Du kan få ensfarvede strømper og du kan faktisk også få smarte mønstrede strømper – men ikke i voldsomt stort udvalg. Og ønsker du strømper, der skiller sig lidt ud fra de strømper du ser i gadebilledet, til festen og på jobbet – ja, så skal du ind i flere butikker. Men det er desværre bare ikke altid man har tid til at lede efter dem og så koster de ofte noget mere.

Så i 2015 skabte vi StyleLegs.dk, hvor du kan få de almindelige sorte strømper, men hvor du også kan finde farver, mønstre og de lidt mere sexede selvsiddende, udover den sorte standard strømpe med blondekanten. Hos StyleLegs.dk behøver du kun at handle et sted – vi har et kæmpe udvalg af strømper i en lækker kvalitet.

Stylelegs´ nye søstershop Tease.dk

I slutningen af 2023 skete der et nyt kapitel i Stylelegs´ historie. Her blev Tease.dk lanceret som en undershop af Stylelegs.dk. I Tease.dk finder du et større udvalg af de mere pinkante og forførende strømper samt lingeri end vi tilbyder i Stylelegs.dk. Hvor Stylelegs.dk er specialiseret i fashionstrømper samt basisstrømper – er Tease.dk specialiseret i det mere sexede udvalg af strømper og lingerie. Det er eksempelvis bundløse strømpebukser, strømper til hofteholder, selvsiddende strømper samt netstrømper. Derudover tilbyder Tease.dk også et udvalg af sexet lingerie som eksempelvis blonde chemiser, blondetoppe, hofteholdere, heldragter – også kaldet bodysuits samt bodystockings. Vi håber du vil tage et kig i den nye flotte webshop Tease.dk