Her kan du læse om “madammerne” bag Stylelegs.

Altså damerne bag Stylelegs der bl.a. får dine strømper pakket og sendt af sted – forhåbentlig til tiden. Det er desuden os, der med stor respekt for og glæde over, at du faktisk har valgt at handle hos os, der tager imod alle henvendelser lige fra spørgsmål til størrelser, til forespørgsler om levering eller nye varer og meget mere.

Og hvem er vi så. StyleLegs ejes og drives af Marlene & Charlotte.

Fælles for os er at vi elsker mode og tøj – og naturligvis strømper. Marlene som er den ene “strømpedame” – går ud over at udforske markedet for nye smarte strømpebukser til shoppen også op i hvor hun kan finde det næste fantastiske genbrugsfund, loppefund eller den taske hun bare må eje. Derfor er Marlene selv ret scenevant på diverse webshops. Stilmæssigt er Marlene til farver – jo mere farve og vildere tøj desto bedre er det.

Charlotte – den anden “strømpedame” er mere til det klassiske look, men er jo også den ældste i foretagendet og den der lige sikrer, at der også er strømper på shoppen til de lidt mindre sprælske typer. Det er jysk sindighed og tør humor der er kendetegnende for Charlotte, hvilket ikke er helt skidt, når man er træt efter en lang arbejdsdag og der så lige kommer 10 kasser med nye strømper der skal pakkes ud og lægges på plads. I de situationer er det altid godt med en plat kommentar.

Vi vil gøre alt hvad vi kan for at du får den bedste købsoplevelse hos os og glæder os til at ”betjene dig”.

Så derfor – velkommen! Til siden, der er til – For os der elsker strømper!