Ideen om StyleLegs.dk opstod som led i jagten på de perfekte strømper. De strømper, som man ikke umiddelbart kunne få i butikkerne. De strømper, som var lidt anderledes end dem alle andre gik med. De strømper, som var lækre, smarte, i god kvalitet og ikke kostede en formue. Altså de strømper, som alle bør have råd til at eje og som ikke kan fås på hylden i alle supermarkeder.

I Danmark elsker vi klassisk sort når det kommer til tekstilvarer. Og sort er flot, det indrømmer vi her på StyleLegs.dk. Vi elsker selv sort. Specielt når det kommer til strømper. Men vi kan også godt lide farver! Og mønstre. Og flotte detaljer.

Og efter jagten havde stået på i en lang periode måtte vi konstatere, at man kan ikke få alt i de danske butikker. Man kan få sorte strømper. Man kan få ensfarvede strømper. Og man kan faktisk også få smarte mønstrede strømper – men ikke i voldsomt stort udvalg. Og skal man have strømper, som skiller sig lidt ud, og som andre på gågaden, til festen, på jobbet ikke også har – ja, så skal man i mange butikker – og er man heldig, så finder man dem, for der er også fede butikker med skønne og anderledes varer. Men det er desværre bare ikke altid man har tid til at lede efter dem.

Og desværre er strømperne bare ikke så højt prioriteret, som vi synes de skal være. Så det ville vi ændre!

Så vi skabte StyleLegs.dk, hvor du kan få de almindelige sorte strømper, men også hvor du kan få de fede farver, de flotte mønstre og de lidt mere sexede selvsiddende, end den standard sorte med blondekanten, som alle supermarkeder har på hylderne. Og selvfølgelig et stort udvalg i en lækker kvalitet – så du kun behøver komme ét sted, for at finde de perfekte strømper.

Så derfor – velkommen! Til siden, der er til – For os der elsker strømper!